Acasă » Cursuri » Autoapărare copii

Autoapărare copii

 

PENTRU INFORMATII si INSCRIERI: 

0723.622.076 

La Academia de Krav Maga am creat un program special de pregătire, utilizând concepte și tehnici de Krav Maga, acest sistem fiind recunoscut ca cel mai complet, rapid și eficient sistem de autoapărare existent.

 Copiii se confruntă cu pericole uneori mai des decat adulții, acte de violență putând apărea oricând în viața lor de zi cu zi, atât la școala cât și în locurile în care își petrec timpul liber. Cursul cuprinde exercitii de îmbunătățire și dezvoltare a abilitatilor fizice si mentale prin care copiii își vor forma disciplina, concentrarea, voința și forța. Tehnicile de Krav Maga învățate vor completa pregătirea lor combativă într-o dimensiune practica și realistă și-i vor pregăti pentru situații grele ce pot apărea pe parcurs.

Antrenamentele noastre pentru copii au rolul de a-i învăța să înțeleagă și să evite pericolele, să reacționeze mai bine in condiții de stres și manifestări violente. Copiii vor învața cum să se apere și să combată un bătăuș sau o ”gașcă”, să se pregateasca pentru situațiile periculoase cu care se pot confrunta pe masură ce cresc în societatea de azi. 

Clase Krav Maga COPII 

Sala din zona Unirii (Cocor Shopping center et.4)

A) Grupa 11 – 16 ani: Marți și Joi de la 19:00.    Miercuri si Vineri de la 20:00

B) Grupa 6 – 10 ani: Miercuri și Vineri de la 18:00 (sala din Șelimbăr nr.1 lângă Colțea)