Acasă » Despre » Academia De Krav Maga

Academia De Krav Maga

NE REZERVAM DREPTUL DE A RESPINGE PERSOANELE PE CARE LE CONSIDERAM NEPOTRIVITE PENTRU A SE ANTRENA ALATURI DE NOI. NU VOM INVAȚA TEHNICI DE KRAV MAGA, PE ACEIA DE CARE VREM SA NE PROTEJAM!

Scoala noastra este afiliata la Combat Krav Maga International, organizatie ce la nivel global se regaseste in 23 tari. CKMI isi are sediul central in Israel si este infiintata si condusa de catre Lior Offenbach.

Ce vă oferim noi?
Programe de pregătire personalizate, antrenamente de grup cu clase de adulți și copii, condiționare fizică, parteneri specializați în pregătire tactică și antrenamente în poligon de tragere.

Antrenamentele Academiei de Krav Maga se bazeaza pe tehnici pe cat de eficiente pe atat de lesne de invatat. Pe durata cursului veti invata prin intermediul exercitiilor si realismului simularilor, sa va aparati de orice tip de amenintare si agresiune, sa neutralizati rapid si eficient orice actiune ce ar pune in pericol siguranta voastra, a celor dragi sau a bunurilor voastre. Prin Krav Maga  veti dezvolta nu numai conditia fizica, ci si psihicul si atitudinea mentala ce va va permite sa infruntati si gestionati frica, in asa fel incat sa puteti reactiona intr-un caz de agresiune violenta, oricare ar fi ea. Find o metoda moderna de autoaparare caracterizata prin logica, coerenta, simplitate si naturalete, si bazata pe reactii instictive ale corpului, veti observa dupa doar cateva luni de antrenamente evolutia dvs tehnica si fizica.

1476371_568926316520921_2108816077_n

Academia de Krav Maga considera ca invatarea tehnicilor de autoaparare este un drept, dar totodata crede la fel de ferm, ca aceste cunostinte obtinute ar trebui sa fie utilizate numai in acele cazuri extreme precum legitima aparare.
In consecinta, prin inscrierea la cursul nostru practicantul se va obliga sa recurga la tehnicile de Krav Maga invatate in timpul cursurilor numai dacă este fortat de necesitatea de a se apara si de a inlatura un atac material, direct, imediat si injust, indreptat impotriva sa, impotriva altuia sau impotriva unui interes public si care pune in pericol grav persoana sau drepturile celui atacat ori interesul public.
Avand în vedere cele de mai sus, Academia de Krav Maga, nu este considerata in nici un fel responsabila pentru orice daune care pot rezulta din actiuni efectuate de catre membrii sai  in afara orelor de curs sau manifestarilor organizate de Academia de Krav Maga.